Piatră naturală - MR. STONE » Produse » Lavoare și Cădițe duș

Nu rata ofertele momentului!

Lavoare și Cădițe duș

Una dintre cele mai folosite pietre naturale pentru amenajări interioare și exterioare este Travertinul. Dacă dorești să amenajezi baia sau terasa cu un lavoar sau o cădiță pentru duș, diversele modele și finisaje disponibile pentru aceste produse fac travertinul alegerea potrivită.

Aceast tip de piatră naturală a fost cunoscut și folosit în arhitectură și amenajări încă din cele mai vechi timpuri. Probabil și faptul că este ușor de prelucrat și montat l-a făcut și continuă să-l facă alegerea potrivită în materie de amenajări. Chiar și așa, recomandăm întotdeauna să apelați la personal calificat și cu experiență pentru a vă sfătui sau pentru a monta orice tip de piatră naturală.

Nuanțele plăcute emană căldură și conferă spațiului unde este montat o eleganță de durată, „Eleganță pentru o viață!”. Fiind proiectate de natură, fiecare piatră este unică, ceea ce conferă produselor caracterul lor natural, astfel încât nu veți putea găsi două plăci/pietre identice. Placarea cu piatră naturală atent proiectată și executată își păstrează frumusețea în timp.

Prețul travertinului este moderat spre accesibil, în funcție de tipul sau nuanța aleasă (Travertin Light, Noce, Silver, Mistyc, Gold sau Scuba), dimensiune sau finisaj (mat, lustruit, periat, split face/scapițat sau tumbled/antichizat), dar și în funcție de finisarea marginilor plăcilor (rotunjite, drepte sau cioplite).