MR. STONE îți pune la dispoziție o gamă vastă de produse din piatră naturală decorativă pentru întreaga locuință, dar și pentru spațiile care o înconjoară. Ne străduim în permanență să documentăm cât mai bine produsele, cât și să îți furnizăm materiale multimedia de calitate, precum imagini și filmulețe care prezintă culoarea, textura și finisajul produselor într-un mod cât se poate de real, astfel încât să fii informat și să iei cea mai bună decizie.
Totodată vrem să vezi și poze din șantier, de la lucrările altor clienți, pentru a te inspira. În acest sens echipa noastră a hotărât să creeze acest spațiu numit „„De la Clienții Noștri” – Imagini cu lucrări”, cu acordul autorilor imaginilor publicate, pentru ca să vezi diversele modele de piatră, modul în care au fost folosite, dar și să fie o sursă de inspirație pentru viitoarele tale proiecte, fie ele de renovare sau de construcție.

Dacă vrei ca și imaginile tale să facă parte din galeria noastră și ești de acord ca acestea să fie folosite pentru a inspira alți clienți, în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare, poți să ne contactezi și să trimiți imaginile dorite prin WhatsApp la numărul 0785 243 538 sau pe mail la adresa sales@mrstone.ro.