Termenii și condițiile au fost actualizate ultima dată pe 01/03/2024

1. Introducere

Acești Termeni și condiții se aplică acestui site web și tranzacțiilor legate de produsele și serviciile noastre. Este posibil să ai în continuare obligații ce decurg din contracte suplimentare legate de relația ta cu noi sau de orice produse sau servicii pe care le primești de la noi. În cazul în care orice prevederi ale unor contracte suplimentare intră în conflict cu prevederile acestor Termeni, prevederile acestor contracte suplimentare vor prevala.

2. Cu titlu de obligativitate

Prin înregistrarea, accesarea sau utilizarea în alt mod a acestui site, ești de acord cu respectarea acestor Termeni și condiții stabiliți mai jos. Simpla utilizare a acestui site implică cunoașterea și acceptarea acestor Termeni și condiții. În unele cazuri particulare, este posibil să îți cerem acordul explicit.

3. Comunicare electronică

Prin utilizarea acestui site sau comunicarea cu noi prin mijloace electronice, iei la cunoștință și ești de acord cu faptul că putem comunica electronic cu tine pe site-ul nostru sau prin trimiterea unui e-mail către tine și ești de acord ca toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care ți le transmitem în mod electronic să îndeplinească orice cerință legală, inclusiv, dar fără a se limita la cerința ca astfel de comunicări să fie în scris.

4. Proprietate intelectuală

Noi sau licențiatorii noștri deținem și controlăm toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din site și datele, informațiile și alte resurse afișate de sau accesibile pe site.

4.1 Toate drepturile sunt rezervate

Cu excepția cazului în care un conținut specific impune altfel, nu ți se acordă o licență sau orice alt drept în baza drepturilor de autor, a mărcii comerciale, a brevetelor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală. Acest lucru înseamnă că nu vei utiliza, copia, reproduce, reda, afișa, distribui, îngloba în orice mediu electronic, modifica, inversa, decompila, transfera, descărca, transmite, monetiza, vinde, comercializa sau promova orice resurse de pe acest site web. sub orice formă, fără permisiunea noastră scrisă exprimată în prealabil, cu excepția și numai în măsura în care se stipulează altfel în reglementările legale obligatorii (cum ar fi dreptul de a cita).

5. Buletin de știri

Independent de cele de mai sus, poți transmite buletinul nostru de știri în formă electronică altora care ar putea fi interesați să viziteze site-ul nostru web.

6. Proprietatea unei terțe părți

Site-ul nostru poate include legături sau alte referințe la site-urile web ale altor părți. Nu monitorizăm și nu examinăm conținutul site-urilor web ale altor părți către care acest site web face trimitere. Produsele sau serviciile oferite de alte site-uri web vor fi supuse Termenilor și condițiilor aplicabile ale acestor terțe părți. Opiniile exprimate sau materialele care apar pe aceste site-uri nu sunt neapărat împărtășite sau aprobate de noi.

Nu vom fi responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri. Vei suporta toate riscurile asociate cu utilizarea acestor site-uri web și a oricăror servicii terțe conexe. Nu vom accepta nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daună de orice fel, indiferent ce a cauzat-o, ca urmare a dezvăluirii de către tine a informațiilor personale către terți.

7. Utilizare în mod responsabil

Vizitând site-ul nostru, ești de acord să îl utilizezi numai în scopurile prevăzute și permise de acești Termeni, orice contracte suplimentare încheiate cu noi și legile, reglementările și practicile online general acceptate și liniile directoare din industrie. Nu trebuie să utilizezi site-ul sau serviciile noastre pentru a utiliza, publica sau distribui orice material care constă din (sau este legat de) software de calculator rău intenționat; să utilizezi datele colectate de pe site-ul nostru pentru orice activitate de marketing direct; să desfășori orice activități de colectare sistematică sau automată a datelor pe sau în legătură cu site-ul nostru.

Angajarea în orice activitate care cauzează sau poate provoca daune site-ului sau care interferează cu performanța, disponibilitatea sau accesibilitatea site-ului este strict interzisă.

8. Înregistrare

Poți înregistra un cont pe site-ul nostru web. În timpul acestui proces, ți se poate cere să alegi o parolă. Îți aparține responsabilitatea pentru păstrarea confidențialității parolelor și informațiilor despre cont și ești de acord să nu partajezi parolele, informațiile despre cont sau accesul securizat la site-ul sau serviciile noastre cu nicio altă persoană. Nu trebuie să permiți altei persoane să îți utilizeze contul pentru a accesa site-ul web, deoarece sunteți porți responsabilitatea pentru toate activitățile care apar prin utilizarea parolelor sau conturilor tale. Trebuie să ne anunți imediat ce iei la cunoștință faptul că există vreo divulgare a parolei tale.

După închiderea contului, nu vi încerca să înregistrezi un cont nou fără permisiunea noastră.

9. Politica de rambursare și returnare

9.1 Dreptul de reziliere

Ai dreptul de a rezilia acest contract în termen de 14 zile fără să oferi nicio justificare.

Perioada de reziliere va expira după 14 zile din ziua în care obții, sau un alt terț decât transportatorul, indicat de tine, obține posesia fizică a bunurilor.

Pentru a îți exercita dreptul de reziliere, trebuie să ne informezi despre decizia ta de a rezilia acest contract printr-o declarație fără echivoc (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Detaliile noastre de contact pot fi găsite mai jos. Poți utiliza modelul atașat de formular de reziliere, dar nu este obligatoriu.

De asemenea, poți completa și trimite electronic formularul-tip de reziliere sau orice altă declarație fără echivoc pe site-ul nostru.

Dacă utilizezi această opțiune, îți vom comunica fără întârziere o confirmare de primire a unei astfel de retrageri sau rezilieri pe un suport durabil (de exemplu prin e-mail).

Pentru a respecta termenul de reziliere, este suficient să trimiți comunicarea ta cu privire la exercitarea dreptului de reziliere înainte de expirarea perioadei de reziliere.

9.2 Efectele rezilierii

If you withdraw from this contract, we shall reimburse you all payments received from you, including the costs of delivery (with the exception of the supplementary costs resulting from your choice of a type of delivery other than the least expensive type of standard delivery offered by us), without undue delay and in any event not later than 14 days from the day on which we are informed about your decision to withdraw from this contract. Vom efectua o astfel de rambursare utilizând același mijloc de plată pe care l-ai utilizat pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ai convenit în mod expres altfel; în orice caz, nu vei suporta nicio taxă ca urmare a unei astfel de rambursări.

You shall send back the goods or hand them over to us or a person authorised by us to receive the goods, without undue delay and in any event not later than 14 days from the day on which you communicate your withdrawal from this contract to us. The deadline is met if you send back the goods before the period of 14 days has expired.

Putem amâna rambursarea până când am primit bunurile înapoi sau după ce ni s-au furnizat dovezi ale faptului că ai trimis bunurile înapoi, oricare dintre acestea este cea mai timpurie.

Va trebui să suporți costul direct al returnării bunurilor.

Vei purta doar răspunderea pentru orice diminuare a valorii mărfurilor rezultată din manipulare, în afară de activitățile necesare pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea mărfurilor.

Te rugăm să reții că există unele excepții legale de la dreptul de reziliere și, prin urmare, unele articole nu pot fi returnate sau schimbate. Te vom anunța dacă acest lucru se aplică în cazul tău particular.

10. Trimiterea ideilor

Nu trimite idei, invenții, lucrări de autor sau alte informații care pot fi considerate propria ta proprietate intelectuală, cu excepția cazului în care am semnat mai întâi un acord privind proprietatea intelectuală sau un acord de nedivulgare. Dacă ne furnizezi informațiile în absența unui astfel de acord scris, ne acorzi o licență mondială, irevocabilă, neexclusivă, fără drepturi de autor pentru a utiliza, reproduce, stoca, adapta, publica, traduce și distribui conținutul tău prin orice mijloc existent sau viitor.

11. Încetarea utilizării

Putem, la propria noastră discreție, în orice moment, să modificăm sau să întrerupem accesul, temporar sau permanent, la site-ul web sau la orice serviciu de pe acesta. Ești de acord că nu vom fi răspunzători față de tine sau de orice altă terță parte pentru orice astfel de modificare, suspendare sau întrerupere a posibilității de acces ori utilizare a site-ului web ori a conținutului pe care l-ai partajat pe site. Nu vei avea dreptul la nicio compensație sau altă plată, chiar dacă anumite caracteristici, setări și/sau orice Conținut cu care ai contribuit sau pe care ai ajuns să te bazezi sunt pierdute definitiv. Nu trebuie să ocolești sau să eviți, ori să încerci să ocolești sau să eviți orice măsuri de restricționare a accesului pe site-ul nostru web.

12. Garanții și răspundere

Nimic din această secțiune nu va limita sau exclude nicio garanție implicită prin lege, limitarea sau excluderea căreia ar fi ilegale. Acest site web și tot conținutul de pe site sunt furnizate ca atare și în măsura disponibilității actuale și pot include inexactități sau erori tipografice. Respingem în mod explicit toate garanțiile de orice fel, fie ele explicite sau implicite, cu privire la disponibilitatea, acuratețea sau caracterul complet al Conținutului. Nu oferim nicio garanție că:

  • acest site web sau produsele ori serviciile noastre îți vor satisface cerințele;
  • acest site web va fi disponibil în mod neîntrerupt, în timp util, sigur sau fără erori;
  • calitatea oricărui produs sau serviciu cumpărat sau obținut de tine prin intermediul acestui site îți va satisface așteptările.

Nimic de pe acest site web nu constituie sau este menit să constituie sfaturi juridice, financiare sau medicale de orice fel. Pentru consultanță, ar trebui să consulți un profesionist corespunzător.

Următoarele dispoziții ale acestei secțiuni se vor aplica în măsura maximă permisă de legea aplicabilă și nu vor limita sau exclude răspunderea noastră cu privire la orice problemă pe care ar fi ilegal sau interzis să o limităm pentru care ar fi ilegal sau interzis să ne excludem răspunderea. Nu vom fi răspunzători în niciun caz pentru orice daune directe sau indirecte (inclusiv orice daune legate de pierderea profiturilor ori veniturilor, pierderea ori deteriorarea datelor, software-ului ori a bazelor de date sau pierderea ori deteriorarea proprietății sau datelor) suportate de tine sau de orice terță parte, care rezultă din accesarea sau sau utilizarea de către tine a site-ului nostru web.

Cu excepția măsurii în care orice contract suplimentar prevede în mod expres altceva, răspunderea noastră maximă față de tine pentru toate daunele care decurg din, sau legate de, site-ul web sau de orice produse și servicii comercializate sau vândute prin intermediul site-ului, indiferent de forma acțiunii legale care impune răspunderea (indiferent dacă pe baza contractului, echitate, neglijență, conduită intenționată, delict sau altă formă de acțiune legală) vor fi limitate la prețul total pe care ni l-ai plătit pentru a cumpăra astfel de produse sau servicii sau pentru a utiliza site-ul web. O astfel de limită se va aplica în totalitate tuturor revendicărilor, acțiunilor și cauzelor de acțiune de orice fel și natură.

13. Confidențialitate

Pentru a accesa site-ul și/sau serviciile noastre, este posibil să ți se solicite să furnizezi anumite informații despre tine, în cadrul procesului de înregistrare. Ești de acord ca orice informație pe care o furnizezi să fie întotdeauna exactă, corectă și actualizată.

Luăm în serios datele tale personale și ne angajăm să îți protejăm confidențialitatea. Nu vom folosi adresa ta de e-mail pentru mesaje nesolicitate. Orice e-mailuri pe care ți le trimitem vor fi numai în legătură cu furnizarea de produse sau servicii convenite.

Am elaborat o politică pentru a răspunde oricăror probleme de confidențialitate pe care le-ai putea avea. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți Declarația noastră de confidențialitate și Politica noastră privind cookie-urile.

14. Accesibilitate

Ne-am luat angajamentul de a face conținutul pe care îl oferim accesibil persoanelor cu dizabilități. Dacă ai un handicap și nu poți accesa vreuna dintre porțiunile site-ului nostru din cauza dizabilității, te rugăm să ne trimiți o notificare care să cuprindă o descriere detaliată a problemei pe care ai întâmpinat-o. Dacă problema este ușor identificabilă și rezolvabilă în conformitate cu instrumentele și tehnicile IT standard în industrie, o vom rezolva cu promptitudine.

15. Restricții la export/conformare la legislație

Accesul la site din teritorii sau țări în care conținutul sau achiziționarea produselor sau serviciilor vândute pe site sunt interzise. Nu poți utiliza acest site web dacă acest lucru încalcă legile și reglementările de export din România.

16. Cesiune

Nu poți cesiona, transfera sau subcontracta niciunul dintre drepturile și/sau obligațiile tale în conformitate cu acești Termeni și condiții, în totalitate sau parțial, către niciun terț fără acordul nostru prealabil, exprimat în scris. Orice presupusă cesiune care încalcă această secțiune va fi nulă.

17. Încălcarea acestor Termeni și condiții

Fără a aduce atingere celorlalte drepturi care ne revin în baza acestor Termeni și Condiții, dacă încalci în vreun fel acești Termeni și Condiții, putem lua măsurile pe care le considerăm adecvate pentru a face față încălcării, inclusiv suspendarea temporară sau definitivă a accesului tău la site, contactând furnizorul tău de servicii de internet pentru a solicita blocarea accesului la site web și/sau inițierea de acțiuni în justiție împotriva ta.

18. Forță majoră

Cu excepția obligațiilor de plată a sumelor de bani menționate mai jos, nici o întârziere, eșec sau omisiune de către oricare dintre părți de a îndeplini sau respecta oricare dintre obligațiile sale de mai jos vor fi considerate a fi o încălcare a acestor Termeni și condiții dacă și pentru atâta timp cât o astfel de întârziere, eșec sau omisiune apare din orice cauză dincolo de controlul rezonabil al acelei părți.

19. Despăgubire

Ești de acord să ne despăgubești, să ne aperi și să ne menții în afara oricărei acuzații, revendicări, răspunderi, daune, pierderi și cheltuieli, referitoare la încălcarea acestor Termeni și condiții și a legilor aplicabile, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de confidențialitate. Ne vei rambursa cu promptitudine pentru daunele, pierderile, costurile și cheltuielile legate de sau care decurg din astfel de daune.

20. Renunțare

Nerespectarea oricărei dispoziții prevăzute în acești Termeni și Condiții și în orice Acord sau neexercitarea oricărei opțiuni de reziliere nu va fi interpretată ca renunțarea la aceste prevederi și nu va afecta valabilitatea acestor Termeni și Condiții sau a oricărui Acord sau orice parte a acestora, sau dreptul ulterior de a pune în aplicare fiecare dispoziție.

21. Limba

Acești Termeni și condiții vor fi interpretați și înțeleși exclusiv în Romanian. Toate notificările și corespondența vor fi scrise exclusiv în limba respectivă.

22. Întregul acord

Acești Termeni și condiții, împreună cu Declarația noastră de confidențialitate și Politica privind cookie-urile, vor constitui întregul acord între tine și LUX ONLINE S.R.L. în legătură cu utilizarea de către tine a acestui site web.

23. Actualizarea acestor Termeni și condiții

Este posibil să actualizăm periodic acești Termeni și condiții. Cade în obligația ta să verifici periodic acești Termeni și condiții pentru modificări sau actualizări. Data prevăzută la începutul acestor Termeni și condiții este ultima dată de revizuire. Modificările aduse acestor Termeni și condiții vor intra în vigoare după publicarea lor pe acest site. Continuarea utilizării acestui site web după publicarea modificărilor sau actualizărilor va fi considerată o notificare a acceptării tale de a respecta și de a fi obligat de acești Termeni și Condiții.

24. Alegerea legislației aplicabile și a jurisdicției

Acești Termeni și condiții se vor supune legilor din România. Orice litigii legate de acești Termeni și Condiții vor fi supuse jurisdicției instanțelor judecătorești din România. În cazul în care o parte sau dispoziție a acestor Termeni și Condiții este considerată de o instanță sau de o altă autoritate ca fiind invalidă și/sau inaplicabilă conform legislației aplicabile, o astfel de parte sau dispoziție va fi modificată, ștearsă și/sau aplicată în măsura maximă permisă, astfel încât să pună în aplicare intenția acestor Termeni și condiții. Celelalte prevederi nu vor fi afectate.

25. Informații de contact

Acest site web este deținut și operat de LUX ONLINE S.R.L..

Ne poți contacta în legătură cu acești Termeni și condiții prin pagina noastră de contact.

26. Descarcă

You can also download our Terms and Conditions as a PDF.


1.Elemente și condiții definitorii
Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de Bunuri și servicii de către Societatea LUX ONLINE SRL cu sediul social în Bistrita, Jud. Bistrita Nasaud, P-ta Centrala, nr. 27, având codul de înregistrare fiscală RO30435767, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J06/451/2012 tel/fax. 0263235964, prin intermediul magazinului virtual www.mrstone.ro către Cumpărător. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. LUX ONLINE SRL nu îi conferă Utilizatorului dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Societății fără acordul prealabil scris al acesteia.
Următorii termeni folosiți în prezentul document au ințelesurile specificate mai jos:
Societatea: reprezintă LUX ONLINE SRL
Utilizator: reprezintă persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat condițiile de utilizare a prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.
Cumpărător: persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite și finalizează o Comandă.
Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Societate, Cumparatorului.
Comandă: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării site-ului de către un Cumpărător ce intervine ca formă de comunicare între Societate și Cumpărător.
Contract: reprezintă o Comandă confirmată de către Societate prin care Societatea este de acord să livreze Cumpărătorului produse și servicii, iar Cumpărătorul este de acord să efectueze plata acestora.
Specificații: toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă.

2. Declinarea responsabilității 
Societatea își va utiliza cunoștințele sale profesionale pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă și va livra Bunurile și Serviciile care îndeplinesc cerințele, nevoile și specificațiile Cumpărătorului.
Societatea depune eforturi pentru menținerea corectitudinii informațiilor expuse pe site. Cu toate acestea un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către Cumpărător în cadrul discuțiilor purtate de către Cumpărător cu consultanții de vânzări ai Societății.
De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, au caracter informativ și pot fi modificate de către Societate fără o anunțare prealabilă, iar produsele livrate, pot diferi de imagini în orice mod, datorită caracteristicilor în funcție de straturile exploatate.
Piatra naturală este un produs natural, și niciodată două bucăți, sau două zone ale unei suprafețe din piatră nu vor fi identice. Din acest motiv, sunt permise variațiile de culoare, nuanță și textura între fiecare produs sau părți ale unui produs. O gamă largă de variații de culoare și aspect al suprafeței trebuie considerate ca fiind o parte din elementele ce dau splendoarea naturală a produsului. Variațiile de culoare, mărime, textură și porozitate sunt parte integrantă a caracteristicilor naturale.
Pentru piatra poligonală trebuie avut în vedere că pe un palet de piatra sunt dimensiuni variate (începând cu diametrul de 5 cm), iar 1 mp de piatră poligonală nu este echivalent cu 1 mp de suprafață placată, numai dacă se folosește rostul deschis. În funcție de aranjament (cioplit, tăiat, rost închis) este recomandat un plus de circa 10%.
Rezistența la îngheț a pietrei este garantată numai dacă se aplică tehnologia corespunzatoare la montare, rostuit și tratarea pietrei.
Sunt incluse în preț ambalarea și încarcarea pe mijlocul de transport.
LUX ONLINE SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.
Valoarea maximă a obligațiilor societății față de orice Cumpărător în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Societate de la Cumpărătorul respectiv.
Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interacțiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele menționate la secțiunea „CONTACT”. Societatea își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. Societatea are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligația Societății de a acorda Utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterală a Contractului conform legislației în vigoare, drept detaliat mai jos în acest document.
Societatea nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită Comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curentă a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive, și are obligația de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparută.
Orice eroare omisă în oferte, liste de prețuri, factură sau alt document sau informații eliberate de Societate se vor corecta fără nici o răspundere din partea societății.
Societatea nu va fi responsabilă de compensarea consumatorului pentru nici un fel de pierderi pe care acesta le poate suporta dacă Societatea nu poate livra Bunurile la timp, oricare ar fi motivul.
Societatea pune la dispoziția Cumpărătorului mostre pentru a verifica materialul ce urmează a fi comandat, pentru a ajuta Cumpărătorul să decidă tipul de piatră folosit.

3. Obiectul Contractului
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior menționat, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Societatea își derulează operațiunile.
Dacă Societatea confirmă Comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Societate se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Societății către Cumpărător. Societatea nu consideră în nici un moment o Comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Societate. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului. Dacă Bunurile comandate nu se află în stoc, atunci Societatea va menționa pe Comandă termenul, cu privire la o dată anticipată la care produsele vor fi disponibile pentru livrare.

4. Facturare – Plăți
Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile ce urmează a fi livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.
Plata produselor comandate de pe site-ul www.mrstone.ro se poate efectua prin ordin de plată care se face doar în baza facturii proforme emise de Societate în urma confirmării comenzii de către un consultant de vânzări.
Livrarea mărfii se face după confimarea plății.
Pentru produsele care nu sunt în stoc se solicită plata unui avans în valoare de minim 40% din valoarea comenzii. Diferența se achită înainte de livrare prin transfer bancar.
Prețurile prezentate nu includ TVA și nu includ cheltuieli de livrare, acest lucru fiind comunicat de consultantul de vânzări al societății. Prețul de achiziție tipărit pe factura fiscală va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind Comandă fermă. Nu există o limită de valoare minimă a comenzii.

5. Livrarea produselor
Livarea produselor se face oriunde în țară (Romania) și pe teritoriul U.E.
Livrarea produselor se va efectua de la punctele de livrare din Mogoșoaia, Brașov, Tg.Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Bistrița, Iași și Timișoara. Pentru serviciile de transport se va solicita clientului plata unui tarif de livrare care va fi comunicat pe confirmarea de Comandă și va fi achitat transportatorului în momentul livrării.
LUX ONLINE SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Societate care includ incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, sau alte impedimemte de forță majoră, conform uzanțelor legii românești. Dacă Societatea nu are posibilitatea, oricare ar fi motivul, de a trimite Bunurile comandate de Cumpărător în termenul specificat pe confirmarea de Comandă, Cumpărătorul are dreptul de a anula Comanda, iar Societatea va rambursa orice sume plătite de Cumpărător pentru aceste Bunuri. Societatea nu va fi responsabilă de nici un fel de pierderi suferite de Cumpărător pentru livrări întârziate sau incapacitate de livrare.
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa de livrare menționată în nota de Comandă, în intervalul orar stabilit de comun acord, transportatorul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu Cumpărătorul. Dacă a doua oară nu s-a reusit conctactul cu persoana indicată de către Cumpărător atunci Comanda va fi anulată și produsul returnat la puncrul de livrare, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări indiferent de valoarea produselor comandate.
Cumpărătorul are obligația să descarce produsele pe cont propriu în maximum 3 ore de la sosirea transportatorului cu utilaje adecvate dacă este cazul (stivuitor, transpalet, volă cu lame, etc.).

6. Riscuri
Riscul asupra Bunurilor va trece de partea Cumpărătorului în momentul în care acestea au fost livrate.

7. Daune
Cumpărătorul trebuie să examineze toate produsele la livrarea acestora pentru a se convinge că produsele nu au suferit daune și că sa livrat cantitatea corectă care este menționată pe factură. Orice daune care apar pe durata transportului produselor, orice lipsuri sau erori trebuie să fie notificate în scris pe o notă de livrare în momentul efectuării acesteia. Dacă Cumpărătorul a îndeplinit cerințele de mai sus atunci Societatea va face pregătirile pentru colectarea tuturor Bunurilor prejudiciate sau defectuoase, la cerere, pentru a le înlocui sau va efectua rambursarea adecvată.
Drepturile statutare ale Cumpărătorului nu vor fi afectate.

8. Returnarea produselor
Potrivit legislației în vigoare Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Societatea că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, de la încheierea Contractului, legislație aplicabilă doar clienților persoane fizice (cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al Contractelor la distanță),  și poate returna produsul (produsele) în același termen de 14 zile. Renunțarea la cumpărare  si returul produselor în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Comenzile care au fost ridicate de la punctele de livrare MR STONE sau transportate de Societatea noastră direct la clienți prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comenzi la distanță, ci vânzare prin magazine specializate, întrucât pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal, ca și corespunzatoare cu scopul și nevoile Cumpărătorului.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile și documemtele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand.

9. Răspundere
Societatea nu poate fi responsabilă pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Societate a oricărei din obligațiile sale conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor și serviciilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.

10. Confidențialitate
LUX ONLINE SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Societate pentru a trimite Utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al Cumpărătorului. Furnizarea datelor personale către Societate nu implică obligativate din partea Utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de catre persoana înscrisa în baza de date prin e-mail la adresa office@mrstone.ro, prin posta la adresa: Bistrita, Str. Lalelelor, nr. 5 sau chiar din contul de client.
Societatea se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct si a partenerului sau LUX ONLINE SRL și viceversa, in unele cazuri, pentru onorarea comenzilor prin intermediul acestuia in functie de disponibilitatea produselor in stoc cat si metoda de plata sau livrarea aleasa de client. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul MR. STONE sunt transmise pe cale electronică, Societatea nu poate fi făcută răspunzatoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea Utilizatorilor, Societatea va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate fișierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.
Informațiile furnizate către Societate sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului societății, abonarea la newsletter, etc), conform legilor în vigoare. Societatea nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajază spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.
Societatea certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea Contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):
– dreptul de a cere societății să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastră personale, în mod gratuit;
– dreptul de a cere societății să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
– dreptul de a cere societății să inceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastră personale;
– dreptul de a cere societății să înceteze expedierea de mesaje promoționale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@mrstone.ro sau prin posta, la adresa Bistrita, Str. Lalelelor, nr. 5 sau chiar din contul de client. Societatea folosește mîsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află sub controlul nostru.
Societatea nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței Utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Societatea nu poate fi făcută răspunzatoare în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de MR. STONE în scopul precizat în prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informații personale a Utilizatorilor MR. STONE, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrată într-un fișier de acces. Fișierele de acces vor face posibilă identificarea de către Societate a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, în vederea sesizării organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul MR. STONE, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului MR. STONE și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat această acțiune.

14. Forță majoră
Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale Contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

15. Cesionarea și subcontractarea
Societatea poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Societatea va fi întotdeauna responsabilă față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

16. Litigii
Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Societate și Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.