Pentru a-ți reseta parola ți-am pregătit o modalitate foarte simplă, astfel să te poți bucura din plin de contul tău la MR. STONE.

Alege mai jos dispozitivul pe care îl folosești pentru a vedea pașii pe care trebuie să-i urmezi.

1. Accesează secțiunea „Contul meu” dând click pe iconița din partea de sus, în dreapta formularului de căutare.

*sau menține cursorul (săgeata) pe iconiță

2. Acum vei putea observa opțiunea „Resetează parola”. Dă click pe aceasta.

*sau

3. În acest moment apare un câmp unde trebuie să introduci numele de utilizator sau adresa de email. După aceea, dă click pe butonul „Resetează parola” și în scurt timp vei primi automat un mesaj cu instrucțiunile de resetare pe adresa de e-mail pe care ai înscris-o anterior sau care este asociată cu numele de utilizator înscris.

4. După ce vei accesa link-ul din e-mail, vei avea posibilitatea să alegi o nouă parolă și după confirmarea acesteia să te bucuri în continuare de beneficiile contului tău MR. STONE.

1. Deschide meniul apăsând pe iconita din partea de sus, în stânga siglei MR. STONE.

2. Vei putea observa secțiunea „Conectare/Înregistrare”. Dă click pe aceasta.

3. Acum vei putea observa opțiunea „Resetează parola”. Apasă pe aceasta.

4. În acest moment apare un câmp unde trebuie să introduci numele de utilizator sau adresa de email. După aceea, apasă pe butonul „Resetează parola” și în scurt timp vei primi automat un mesaj cu instrucțiunile de resetare pe adresa de e-mail pe care ai înscris-o anterior sau care este asociată cu numele de utilizator înscris.

5. După ce vei accesa link-ul din e-mail, vei avea posibilitatea să alegi o nouă parolă și după confirmarea acesteia să te bucuri în continuare de beneficiile contului tău MR. STONE.