Dacă ai cont de Facebook sau Google, e cel mai simplu!

  1. Accesezi secțiunea „Contul meu” dând click pe iconița din partea de sus, în dreapta formularului de căutare. După aceasta, dai click pe metoda de conectare dorită.
  2. Menți cursorul (săgeata) pe iconița din partea dreaptă de sus și dai click pe metoda de conectare dorită.

Dacă dorești să folosești adresa ta de email pentru a crea un cont, alege mai jos dispozitivul pe care îl folosești pentru a vedea pașii pe care trebuie să-i urmezi.

1. Accesează secțiunea „Contul meu” dând click pe iconița din partea de sus, în dreapta formularului de căutare.

2. Acum vei putea observa opțiunea „Înregistrează-te”. Dă click pe aceasta.

3. În acest moment apar câmpurile unde trebuie să introduci Numele, Prenumele, Adresa de Email și Parola dorită. După aceea, dă click pe butonul „Înregistrează-te”.

4.  Felicitări, contul a fost creat! În scurt timp vei primi automat un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail înscrisă anterior. Acum poți să te bucuri de beneficiile contului tău MR. STONE.

1. Deschide meniul apăsând pe iconita din partea de sus, în stânga siglei MR. STONE.

2. Vei putea observa secțiunea „Conectare/Înregistrare”. Dă click pe aceasta.

3. Dacă derulezi puțin în jos vei putea observa opțiunea „Înregistrează-te”. Dă click pe aceasta.

4.  În acest moment apare un câmp unde trebuie să introduci NumelePrenumeleAdresa de Email și Parola dorită. După aceea, dă click pe butonul „Înregistrează-te”.

5.  Felicitări, contul a fost creat! În scurt timp vei primi automat un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail înscrisă anterior. Acum poți să te bucuri de beneficiile contului tău MR. STONE.