Alegerea pietrei naturale potrivite pentru proiectul tău nu e întotdeauna ușoară, de aceea îți punem la dispoziție mostre gratuite din orice tip de piatră comercializat.

Mostrele te pot ajuta să înțelegi mai bine materialul fiecărui tip de piatră, finisajul acestora și modul în care se îmbină cu proiectul tău. Dacă nu ai posibilitatea de a ajunge la unul din depozitele noastre, solicită-ne mostre pentru orice tip de piatră naturală din portofoliul nostru de produse și le vom trimite în cel mai scurt timp.

Dacă după primirea mostrelor ai unele nedumeriri sau întrebări, consultanții noștri cât și specialiștii în piatră naturală îți stau la dispoziție cu toate informațiile și cunoștințele acumulate în decursul atâtor ani de experiență.

Mostrele vor fi ambalate în folie rezistentă, specială pentru absorbția șocurilor și puse într-o cutie de carton. Aceasta va fi livrată prin curier. Livrarea acestora în România se face în maxim 48 de ore, conform programului curierului. Costul transportului si alte costuri suplimentare se vor achita de către client la livrarea mostrelor.

IMPORTANT! Piatra naturală este un material creat și modelat de natură, prin urmare pot exista variații de nuanță depinzând de lotul din care a fost extrasă. De aceea, mostrele sunt prezentate cu titlu informativ.