Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor mentionate mai jos, la secțiunea VIII din Termenii și condițiile generale și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv dar cu o notificare în scris, într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere, suportând costurile prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014 și deducerea a 15% din valoarea comenzii, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Vă recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrității produselor.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

MR. STONE va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 30 zile calendaristice) de la data acceptării returului. Decizia acceptări returului va fi luată în urma informării MR. STONE de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract, primirea produselor în depozit și verificarea acestora.

MR. STONE va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care MR. STONE nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul (se va lua data cea mai recentă).