O bună colaborare poate aduce satisfacție și mulțumire pe termen lung, de aceea, MR. STONE susține mereu colaboratorii și partenerii săi, dar și marile proiecte. Echipa noastră de specialiști în piatră naturală și consultanți îți vor oferi sprijinul de care ai nevoie când te afli în impas, te vor ajuta să iei cele mai bune decizii când vine vorba de piatră naturală și destinația acesteia.

Fie că ești constructor, arhitect, designer, revânzător de produse din piatră naturală sau dacă ești specialist în domeniu, îți vom desemna un specialist în piatră naturală dedicat pentru a te asista când dorești o alegere optimă a materialelor. Te va ajuta să alegi din cele peste 2000 de produse din portofoliul nostru, astfel încât dimensiunile, culorile, finisajul și rezistența la trafic și umiditate să fie cele mai potrivite în funcție de proiectul tău.

MR. STONE te ajută și să duci mai aproape de clientul tău piatra naturală. Fiind partenerul nostru ai parte de unele facilități care să te ajute să-ți dezvolți afacerea și relația cu clientul.

  • Îți oferim mostre gratuite ale modelelor din portofoliu, astfel încât să simți textura materialului și să te familiarizezi cu el, atât tu cât și clienții tăi.
  • Prețurile preferențiale fac și ele parte din oferta noastră pregătită pentru tine. Avem o gamă largă de produse cu prețuri preferențiale. Dacă după primirea catalogului pentru parteneri, nu găsești în lista cu prețuri preferențiale produsul dorit, poți să ne soliciți o ofertă de preț. Consultantul desemnat va fi bucuros să-ți comunice în cel mai scurt timp cel mai mic preț posibil pentru fiecare produs.
  • Când vine vorba de livrarea produselor, te ajutăm în găsirea celui mai potrivit mijloc de transport. Acesta fiind adaptat nevoilor tale și ușurându-ți munca. Tot ce trebuie să faci este să menționezi de ce ai nevoie, iar noi te vom ajuta cu cea mai mare placere. Poți solicita mijloc de transport cu liză, cu macara, cu lift, cu prelată, etc.
  • Termenul și programul livrării este un aspect important, de aceea încercam să ne adaptăm nevoilor tale. În funcție de produsul dorit, vrem ca acesta să ajungă la tine într-un termen optim și la o ora convenabilă pentru tine. Aceste detalii vor fi stabilite înainte de confirmarea livrării.
  • Dacă dorești să ridici produsele chiar din depozit, noi le rezervăm și le pregătim pentru tine. La sosirea transportului, produsele vor fi încărcate în mijlocul de transport cu uneltele necesare (manual, stivuitor, etc…).

Știm că îți dorești un partener serios și puternic în domeniul pietrei naturale, aspecte care constituie o bază solidă pentru o dezvoltare durabilă. MR. STONE te susține și dorește să te ajute să te dezvolți și să crești alături de specialiști în domeniul pietrei naturale, specialiști cu o experiență de peste 12 ani în acest domeniu.

Dorești să afli mai multe?

Poate te întrebi ce înseamnă a fi partenerul nostru sau care sunt pașii de urmat dacă ai vrea să începem o colaborare. Tot ce trebuie să faci e să completezi solicitarea de mai jos. În scurt timp de la primirea și analizarea solicitării tale, un consultant îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie.


    *Câmpuri obligatorii