Nu rata ofertele momentului!

Granit

Granit Italy split face, gr. ~1cm

SKU: O500
139,97 lei + TVA

Granit Silver lustruit 30 x 60 x 1cm

SKU: GSL36
136,00 lei + TVA

Una dintre cele mai populare pietre naturale de astăzi este Granitul. După diamant, este cea mai dură piatră magmatică formată la adâncimi mari, conținând în principal cuarț, feldspat sau minerale de culoare închisă ca mica. De aceea variația de culori începe de la alb, negru, roșu, maro și chiar negru. Granitul a fost folosit pentru construcții încă din epoca preistorică.
Datorită durității granitului, prelucrarea acestuia necesită unelte speciale. Dată fiind rezistența sa, este o piatră naturală extrem de durabilă, potrivită atât pentru exterior, cât și pentru amenajarea spațiilor interioare. Este alegerea perfectă pentru blaturi de bucătărie, pardoseli, trepte sau glafuri, datorită rezistenței sale la zgârieturi, la acid și la temperaturi de până la 300°​C.
Este o piatră ușor de curățat, dar asigură-te că lichidul vărsat pe placa de granit este curățat în cel mai scurt timp – în special lichide acide sau grase – astfel încât, fie că e vorba de o pardoseală sau un blat de bucătărie din granit, să-și păstreze luciul natural și să strălucească o perioadă cât mai lungă de timp. Oricare ar fi cazul, noi recomandăm tratarea suprafeței cu impregnant, special conceput pentru suprafețe din piatră naturală. Acesta va ajuta la păstrarea în timp a materialului și va ușura curățarea acestuia.
Nuanțele plăcute emană căldură și conferă spațiului unde este montat o eleganță de durată, „Eleganță pentru o viață!”. Fiind proiectate de natură, fiecare piatră este unică, ceea ce conferă produselor caracterul lor natural, astfel încât nu veți putea găsi două plăci/pietre identice. Placarea cu piatră naturală atent proiectată și executată își păstrează frumusețea în timp.