Pavarea curții, a terasei sau a unor alei de acces poate fii o provocare. Piatra cubică și dalele sunt din materiale variate, cu dimensiuni și grosimi diverse. De aceea, pentru zonele cu trafic greu, recomandăm produse cu o grosime mai mare, dacă la acesta se adaugă traficul intens, unele materiale pot fi mai potrivite decât altele. Consultanții noștri te pot ajuta să iei o decizie optimă în funcție de proiectul și necesitățile tale. Nu ezita să-i contactezi!

Cert este că indiferent de alegerea făcută, acestea atrag atenția într-un mod deosebit, fiind durabile, rezistente la uzură și se comportă excelent la schimbările de temperatură. Printre materialele din care sunt debitate aceste produse putem regăsi Andezit, Porfir, Marmură și Travertin.

Nuanțele plăcute emană căldură și conferă spațiului unde este montat o eleganță de durată, „Eleganță pentru o viață!”. Fiind proiectate de natură, fiecare piatră este unică, ceea ce conferă produselor caracterul lor natural, astfel încât nu veți putea găsi două plăci/pietre identice. Placarea cu piatră naturală atent proiectată și executată își păstrează frumusețea în timp.

Piatră naturală - MR. STONE » Produse » Piatră cubică & Dale

Dale Travertin Light Medium tumbled 15 x 30 x 3cm

109,50 lei + TVA/m²