Nu rata ofertele momentului!

Impregnant

Impregnant Surfapore C4

SKU: SURFAPORE C4
479,70 leibuc + TVA

Impregnant Surfapore C1

SKU: SURFAPORE C1
128,10 leibuc + TVA

Impregnant, impermeabilizant sau protecție pentru piatra naturală și alte suprafețe, oricare dintre aceste denumiri duc spre același produs și aceleași nevoi de a proteja suprafețele din piatră naturală. Impregnantul este o soluție care protejează piatra de infiltrațiile de apă, umezeală și mucegai, dar depinzând de compușii acestuia și de modul de aplicare, poate oferi o protecție mai mult sau mai puțin eficientă.

Gama noastre de produse pentru protejarea și întreținerea pietrei naturale are la bază apa și nanoparticule care păstrează frumusețea, nuanța și textura pietrei, fară a o altera după aplicare. Se aplică ușor cu o pensulă, trafalet sau chiar pistol, iar protecția oferită este de durată. Trebuie să reții că aplicarea impregnantului nu necesită intervenția unei echipe specializate, ci o poți efectua tu. Este important însă, ca suprafața să fie curată și uscată, dar și să se respecte în mod amânunțit instrucțiunile de utilizare a produsului pentru a asigura un rezultat perfect.

Impregnarea sau tratarea pietrei naturale ajută la păstrarea curată a suprafeței tratate, dat fiind că praful, mucegaiul, muschiul sau ciupercile care deseori se formează pe unele suprafețe, vor fi mult mai rare sau chiar inexsistente, iar curățarea suprafeței se va face mult mai ușor, în unele cazuri, doar cu apă.

Alege întotdeauna produse de întreținere pe bază de apă, astfel încât piatra naturală să rămână la fel indiferent de intemperii sau accidentele frecvente în orice casă, precum scăparea băuturilor, a fructelor sau chiar urmele lăsate de așezarea ghivecelor cu flori. Pe piață există și produse de întreținere pe bază de silicon sau lacuri. În primul caz, în funcție de compușii acestora, în timp pot coroda piatra, iar expunerea îndelungată la soare poate exfolia așazisa protecție. În schimb, lacul poate crea o protecție, dar acesta schimbă culoarea pietrei, în multe cazuri având un aspect de umed. Pentru informații mai detaliate și ajutor de specialitate, contactează pe unul din consultanții noștri. Acestia te vor ajuta să iei cea mai buna decizie.