Nu rata ofertele momentului!

Mozaic

Mozaic Marmură Somon 03 oval

SKU: MM003
426,93 lei + TVA

Mozaic Marmură Black 03 oval

SKU: MB003
431,68 lei + TVA

Mozaic Monaco Marmură Black honed

SKU: M-700-B
278,54 lei + TVA

Mozaic Travertin Noce Mixt, gr. 1cm

SKU: MSBL05
271,89 lei + TVA

Mozaic Travertin Noce 3D, gr. 1,2cm

SKU: MCUB05
363,85 lei + TVA

Spațiile placate sau chiar îmbrăcate complet în Mozaic au fost cândva la îndemâna unui număr restrâns de persoane. Montarea atentă a pieselor de mozaic pe un perete sau pe pardoseală necesită în mod normal o atenție deosebită și multă meticulozitate, iar rezultatul este unul spectaculos. Produsele din categoria Mozaic pe care ți le punem la dispoziție au un avantaj, sunt montate pe o plasă cu dimensiune de aprox. 30 x 30 cm, astfel încât montajul să fie unul ușor și fără bătăi de cap, rezultatul fiind același. Iar gama de materiale sau tipul de piatră din care este făcut (Limestone, Marmură, Onix sau Travertin) cât și finisajele (Lustruit, Mat, Rustic, Split face, Split face & Tumbled, Striat sau Tumbled), dau o mai mare posibilitate de a-l adapta la proiectul și dorințele tale.

Placarea cu mozaic este potrivită atât pentru spații interioare, cât și exterioare. Mulți îl aleg pentru placarea spațiilor umede, precum baia sau unele elemente din bucătărie, dar se poate monta în orice alt spațiu, cum ar fi sufrageria, dormitoarele, spații comuni și chiar terasa, fațada sau gardul, dacă vorbim de spații exterioare. Acesta ajută la crearea unei atmosfere unice în spațiul în care este montat.

Nuanțele plăcute emană căldură și conferă spațiului unde este montat o eleganță de durată, „Eleganță pentru o viață!”. Fiind proiectate de natură, fiecare piatră este unică, ceea ce conferă produselor caracterul lor natural, astfel încât nu veți putea găsi două plăci/pietre identice. Placarea cu piatră naturală atent proiectată și executată își păstrează frumusețea în timp.