Nu rata ofertele momentului!

Marmură

Marmură Mistyc Black split face – inserţii albe

SKU: MBA
Prețul inițial a fost: 136,80 lei.Prețul curent este: 129,96 lei. + TVA

Marmură Mistyc Black split face – inserţii bej

SKU: MBG
Prețul inițial a fost: 136,80 lei.Prețul curent este: 129,96 lei. + TVA

Marmură Silver Grey mată 30 x 60 x 1cm

SKU: MSG361
Prețul inițial a fost: 179,00 lei.Prețul curent este: 169,00 lei. + TVA

Mozaic Marmură Somon 03 oval

SKU: MM003
426,93 lei + TVA

Mozaic Marmură Black 03 oval

SKU: MB003
431,68 lei + TVA

Mozaic Monaco Marmură Black honed

SKU: M-700-B
278,54 lei + TVA

Marmură Black mată 10cm x LL x 1cm

SKU: BM10FL
Prețul inițial a fost: 162,00 lei.Prețul curent este: 149,00 lei. + TVA

Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și/sau dolomită. Marmura pură conține 95% calcit. Aceasta a fost un material de construcție popular mii de ani datorită suprafeței sale impresionante și durabilității. Marmura a fost un element arhitectural și artistic privilegiat al societății de elită de-a lungul secolelor. Cine nu cunoaște imensa statuie de marmură „David”, a lui Micherangelo sau clădirea Taj Mahal?

Astăzi marmura nu mai este o piatră naturală rară și inaccesibilă, astfel încât tot mai multe persoane se pot bucura de farmecul ei, reflectând eleganța și luxul. Amenajarea cu marmură sau limestone, îngrijită corespunzător, poate fi o investiție de durată, chiar pentru mai multe generații. Printre cele mai populare elemente se află blaturile și treptele, dar și placările orizontale sau verticale în încăperi interioare precum băile, bucătăria, sufrageria sau spații comune, dar și în spații exterioare precum terase sau alei.

Nuanțele plăcute emană căldură și conferă spațiului unde este montat o eleganță de durată, „Eleganță pentru o viață!”. Fiind proiectate de natură, fiecare piatră este unică, ceea ce conferă produselor caracterul lor natural, astfel încât nu veți putea găsi două plăci/pietre identice. Placarea cu piatră naturală atent proiectată și executată își păstrează frumusețea în timp.