Piatră naturală - MR. STONE » Produse » Ardezie & Quartzite

Nu rata ofertele momentului!

Ardezie & Quartzite

Sikis Stone poligonal small, gr. ~1-2cm

SKU: SK100S
Prețul inițial a fost: 65,18 lei.Prețul curent este: 61,92 lei. + TVA

Sikis Stone regulat 15cm x LL x ~1-2,5cm

SKU: SK100.15
Prețul inițial a fost: 143,00 lei.Prețul curent este: 135,85 lei. + TVA

Sikis Stone regulat 20cm x LL x ~1-2,5cm

SKU: SK100.20
Prețul inițial a fost: 143,00 lei.Prețul curent este: 135,85 lei. + TVA

Panel Mediteran multicolor 24F, gr. ~1,5-2,5cm

SKU: RP-24-F
Prețul inițial a fost: 227,72 lei.Prețul curent este: 175,00 lei. + TVA

Panel Mediteran gri 03F, gr. ~3,5cm

SKU: RP-03-F
Prețul inițial a fost: 242,25 lei.Prețul curent este: 149,00 lei. + TVA

Quartzit Yellow mediteran

SKU: O410Y

  *Câmpuri obligatorii

  Ai nevoie de ajutor?

  Sună-ți consultantul
  + TVA

  Quartzit Rosa mediteran

  SKU: O850

   *Câmpuri obligatorii

   Ai nevoie de ajutor?

   Sună-ți consultantul
   + TVA

   Panel Mediteran multicolor rustic 24N, gr. ~5cm

   SKU: RP-24-N

    *Câmpuri obligatorii

    Ai nevoie de ajutor?

    Sună-ți consultantul
    + TVA

    Panel Mediteran grafit 18BL, gr. ~1,5cm

    SKU: RP-18-BL

     *Câmpuri obligatorii

     Ai nevoie de ajutor?

     Sună-ți consultantul
     + TVA

     Ardezia și Cuarțitele sunt două roci cu origini diferite, dar cu o frumusețe aparte. Ardezia a fost un material folosit pentru acoperișuri, iar în timpurile noastre, deși nu se mai folosește la o așa scară mare pentru acoperișuri, a migrat spre spații interioare sau exterioare, fie ele pardoseli sau placări verticale. Iar acest lucru a fost posibil datorită versatilității sale. Cuarțitul în schimb se poate asocia cu orice tendință și modă arhitecturală datorită suprafeței cu fante (striații), care de altfel este căutat pentru placarea suprafețelor, acestea fiind antiderapante. Datorită rezistenței sale la îngheț și rezistența la abraziune, este popular pentru placarea spațiilor orizontale, precum pardoselile din spații interioare și exterioare.

     Tonurile rustice, fie întunecate – în cazul ardeziei negre – sau cu nuanțe colorate și variate – în cazul ardeziei multicolore și Sikis – se remarcă din prima clipă, fiind potrivite atât pentru un design interior contemporan, cât și unul clasic. În schimb, cuarțitul este popular și datorită elementelor străluciotoare din care este compus, precum și prin culorile sale deosebite, precum galbenul și rozul.

     Ambele tipuri de piatră sunt potrivite pentru placări interioare și exterioare, iar în funcție de modelul ales se recomandă pentru placarea suprafețelor interioare din baie, bucătărie, sufragerie și spații comune, dar chiar și în dormitoare. Dacă se dorește placarea în exterior, precum terasa, curtea, gardul sau fațada casei, la gama disponibila pentru interior se adaugă și gama poligonală, care oferă o flexibilitate și mai mare în ce privește montajul. Un alt avanaj este că sunt ușor de întreținut și curățat.

     Nuanțele plăcute emană căldură și conferă spațiului unde este montat o eleganță de durată, „Eleganță pentru o viață!”. Fiind proiectate de natură, fiecare piatră este unică, ceea ce conferă produselor caracterul lor natural, astfel încât nu veți putea găsi două plăci/pietre identice. Placarea cu piatră naturală atent proiectată și executată își păstrează frumusețea în timp.