Piatră naturală - MR. STONE » Produse » Split face / Scapițată

Split face / Scapițată

Travertin Mistyc Light split face cross cut

SKU: MLCC
129,96 lei + TVA

Travertin Gold periat 10cm x LL x 1cm

SKU: YP10FL
131,91 lei + TVA

Granit Italy split face, gr. ~1cm

SKU: O500
139,97 lei + TVA

Travertin Mistyc Silver split face

SKU: MS
129,96 lei + TVA

Travertin Mistyc Red split face

SKU: MR
129,96 lei + TVA

Piatra scapițată (eng. split face) sau ghilotinată are suprafața în relief. Acest finisaj se obține prin ghilotinarea (naturală, manuală sau cu ajutorul utilajelor) blocurilor de piatră. Finisajul neuniform obținut crează un aspect plăcut care se îmbină perfect cu arhitectura modernă sau cea clasică.

Datorită suprafeței inegale, în relief, nuanțele și cristalele din fiecare material sunt puse în evidență, creând un efect optic deosebit. În cazul unora dintre materiale, având mai multe cristale, sclipirea și nuanțele sunt mai accentuate. Deși nuanțele principale sunt calde, nuanțe de bej-crem, de asemenea se regăsește o varietate de maro, auriu, argintiu și chiar negru cu sau fără venaturi albe sau bej. Din această categorie de produse fac parte materiale precum Limestone, Granit, Travertin, Marmură sau Gneis.

Piatra naturală ghilotinată crează o atmosferă plăcută, care este perfectă pentru placarea suprafețelor interioare sau exterioare, placarea bucatăriilor și a băilor, dar și soclul casei sau a gardului. Folosind produse speciale pentru întreținere și protejarea ei, piatra naturală poate să reziste mulți ani, chiar decenii.

Nuanțele plăcute emană căldură și conferă spațiului unde este montat o eleganță de durată, „Eleganță pentru o viață!”. Fiind proiectate de natură, fiecare piatră este unică, ceea ce conferă produselor caracterul lor natural, astfel încât nu veți putea găsi două plăci/pietre identice. Placarea cu piatră naturală atent proiectată și executată își păstrează frumusețea în timp.