Nu rata ofertele momentului!

Mistyc

Travertin Mistyc Light split face cross cut

SKU: MLCC
Prețul inițial a fost: 136,00 lei.Prețul curent este: 129,96 lei. + TVA

Marmură Mistyc Black split face – inserţii albe

SKU: MBA
Prețul inițial a fost: 136,80 lei.Prețul curent este: 129,96 lei. + TVA

Travertin Mistyc Brown split face cross cut

SKU: MBCC
Prețul inițial a fost: 136,00 lei.Prețul curent este: 129,96 lei. + TVA

Travertin Mistyc Brown split face vein cut

SKU: MBVC
Prețul inițial a fost: 142,00 lei.Prețul curent este: 134,90 lei. + TVA

Marmură Mistyc Black split face – inserţii bej

SKU: MBG
Prețul inițial a fost: 136,80 lei.Prețul curent este: 129,96 lei. + TVA

Travertin Mistyc Silver split face

SKU: MS
129,96 lei + TVA

Travertin Mistyc Red split face

SKU: MR
Prețul inițial a fost: 136,00 lei.Prețul curent este: 129,96 lei. + TVA

Într-o perioadă atât de schimbătoare, piatra naturală poate să aducă liniștea și atmosfera prietenoasă de care avem cu toții nevoie. Proiectarea și amenajarea spațiilor interioare și exterioare nu e o sarcină ușoară. Gama Mistyc este un ajutor în acest sens, datorită varietății de nuanțe, se încadrează în proiectul fiecăruia, îmbinând aspectul plăcut cu frumusețea și eleganța pietrei naturale (travertin, marmură și limestone).

Această gamă, în funcție de model, este formată din Travertin, Marmură, sau Limestone. Gama Mistyc este variată, majoritatea produselor din această gamă fiind cu dimensiune de 5cm x LL (lungime liberă) și suprafață scapițată (split face). În schimb, unele modele de Mistyc sunt disponibile și sub formă de plăci cu dimensiune mai mare și cu suprafată lustruită, acestea fiind perfecte pentru placarea pardoselilor și nu numai. Poți folosi aceste produse pentru placarea soclului, a fațadei, placări interioare sau exterioare, iar plăcile lustruite se pot folosi în orice încăpere a casei, precum bucătărie, baie, living și chiar terasă, dacă aceasta este acoperită (pentru a evita riscul alunecării).

Nuanțele plăcute emană căldură și conferă spațiului unde este montat o eleganță de durată, „Eleganță pentru o viață!”. Fiind proiectate de natură, fiecare piatră este unică, ceea ce conferă produselor caracterul lor natural, astfel încât nu veți putea găsi două plăci/pietre identice. Placarea cu piatră naturală atent proiectată și executată își păstrează frumusețea în timp.