Piatră naturală - MR. STONE » Produse » Limestone / Calcar

Limestone / Calcar

K Grey Light/Dark mixt periat, gr. 2cm

SKU: 2LKGL-P
233,70 lei + TVA + TVA

K Grey Light/Dark mat, gr. 2cm

SKU: 2LKGL-DM
De la: 217,55 lei + TVA + TVA

K Grey Light/Dark mixt periat, gr. 1cm

SKU: 1KGL-P
218,50 lei + TVA + TVA

K Grey Light/Dark mat, gr. 1cm

SKU: 1KGL-DM
218,50 lei + TVA + TVA

Vratza Nova mată 30 x 60 x 1cm

SKU: VNM361
222,87 lei + TVA

Vratza Tiger mată 30 x 60 x 1cm

SKU: VTM361
198,65 lei + TVA

Limestone-ul și Marmura sunt roci metamorfice din aceași familie, compusă în cea mai mare parte din calcit și/sau dolomită. Marmura pură conține 95% calcit. Aceasta a fost un material de construcție popular mii de ani datorită suprafeței sale impresionante și durabilității. Limestone-ul, împreună cu marmura au fost un element arhitectural și artistic privilegiat al societății de elită de-a lungul secolelor.

Astăzi limestone-ul nu mai este o piatră naturală rară și inaccesibilă, astfel încât tot mai multe persoane se pot bucura de farmecul ei, reflectând eleganța și luxul. Limestone-ul fiind chiar mai accesibilă decât marmura. Amenajarea cu marmură sau limestone, îngrijită corespunzător, poate fi o investiție de durată, chiar pentru mai multe generații. Printre cele mai populare elemente se află blaturile și treptele, dar și placările orizontale sau verticale în încăperi interioare precum băile, bucătăria, sufrageria sau spații comune, dar și în spații exterioare precum terase sau alei.

Nuanțele plăcute emană căldură și conferă spațiului unde este montat o eleganță de durată, „Eleganță pentru o viață!”. Fiind proiectate de natură, fiecare piatră este unică, ceea ce conferă produselor caracterul lor natural, astfel încât nu veți putea găsi două plăci/pietre identice. Placarea cu piatră naturală atent proiectată și executată își păstrează frumusețea în timp.