Nu rata ofertele momentului!

Panouri Gard

Panou Gard 3D – Modul Piatră Naturală

SKU: PG3D-MP

  *Câmpuri obligatorii

  Ai nevoie de ajutor?

  Sună-ți consultantul
  + TVA

  Panou Gard 3D – Model II

  SKU: PG3D-II

   *Câmpuri obligatorii

   Ai nevoie de ajutor?

   Sună-ți consultantul
   + TVA

   Panou Gard 3D – Model I

   SKU: PG3D-I

    *Câmpuri obligatorii

    Ai nevoie de ajutor?

    Sună-ți consultantul
    + TVA

    Panouri de gard 3D care, prin îmbinarea unui model abstract, aduc pe piață o nouă gamă de panouri de gard pentru casa ta. Prin poziționarea reperelor îndoite aduce un efect inedit 3D. Așadar, din fiecare unghi panoul este perceput diferit ca model.

    Pe lângă latura estetică, acestea îmbină pentru prima dată piatra naturală în panoul de gard, ca parte componentă și decorativă. De asemenea, ne-am gândit și la un modul inovator unde în premieră piatra naturală își are locul și în panoul de gard propriu-zis. Sistemul de pendulare permite înlocuirea modelului de piatră. Acest sistem este unul foarte sigur și simplu, care permite schimbarea modelului de piatră doar cu un imbus și poți alege din sutele de produse din piatră naturală disponibile în magazinul nostru. Noi îți recomandăm produse din Travertin, care oferă flexibilitate datorită varietății de nuanțe disponibile, dar și datorită faptului că sunt ușor de montat, dimensiunile fiind generoase.

    În lumea schimbărilor rapide în care trăim, chiar dacă ai ales un model de piatră pentru panoul tău de gard, dar la un moment dat consideri că nu se potrivește sau pur și simplu dorești să-l împrospătezi, prin sistemul nostru rapid de pendulare poți înlocui modelul de piatră cu cel dorit. Acesta oferă o libertate de alegere în timp!