Piatră naturală - MR. STONE » Produse » Piatră naturală tip panel

Piatra este unul dintre cele mai durabile și elegante materiale de construcție și pentru amenajări din lume. Piatra naturală tip panel este alcătuită din fragmente de piatră mai mici, unite cu o rășină specială, astfel încât montajul acesteia să fie rapid și ușor de realizat.

Poți alege piatră naturală tip panel din Ardezie, Cuarțit, Gneis sau Marmură, cu finisaj fasonat, rustic sau split face. Oricare ar fi alegerea, produsele din această categorie aduc un plus de eleganță spațiului în care sunt montate. De asemenea, faptul că se pot folosi pentru a executa placări în exterior, cât și în interior, le face potrivite pentru majoritatea proiectelor. Unii au ales să placheze o parte din camera în care își desfăsoară activitatea profesională, alții au ales sufrageria sau o parte a barului pentru servirea băuturilor. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță nu se va da greș!

Nuanțele plăcute emană căldură și conferă spațiului unde este montat o eleganță de durată, „Eleganță pentru o viață!”. Fiind proiectate de natură, fiecare piatră este unică, ceea ce conferă produselor caracterul lor natural, astfel încât nu veți putea găsi două plăci/pietre identice. Placarea cu piatră naturală atent proiectată și executată își păstrează frumusețea în timp.